Spread the love

Wat is een pigmentvlek? Een bruine pigmentvlekken zijn het resultaat van een overmatige melanineproductie. Dit zijn aanwijzingen voor een slechte gezondheid van de lederhuid. Naarmate je ouder wordt, is je huid minder goed in staat om schade te corrigeren die is ontstaan door cumulatieve blootstelling aan de zon.

Het genezen van bruine pigmentvlekken kan op twee manieren gebeuren. Deze worden uitgebreid toegelicht op carenschoice.com.  Je moet je huid aan de buitenkant en aan de binnenkant genezen. Hier zijn een paar tips die je zeker zullen helpen:

Tip 1

Tip 1: Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine E, C en A. Dit zijn de voedingsstoffen die onze huid nodig heeft. Vitamine E helpt de huidweefsels te voeden. Dit verbetert het vermogen van uw huid om zich te beschermen tegen de UV-stralen van de zon. Vitamine C kan helpen de melanineproductie onder controle te houden. Deze vitamine is ook in staat om de regeneratie van collageen te verbeteren. Vitamine A helpt beschadigde huidweefsels te herstellen. Met behulp van deze vitaminen heeft u een sterkere afweer tegen ultraviolette stralen.

Tip 2

Tip 2: Gebruik een effectieve oplichtende moisturizer. Deze producten zijn overal op de huidverzorgingsmarkt te vinden. U moet uw onderzoek doen en een product vinden dat in staat is de melanineproductie te remmen. Kies producten met de ingrediënten Extrapone Nutgrass, CynergyTK en Phytessence Wakame.

Extrapone Nutgrass is een populair ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de Ayurvedische geneeskunde. Het heeft anti-irriterende eigenschappen die allergieën en huiduitslag kunnen helpen genezen. De wortelextracten hebben een opmerkelijk potentieel bij het controleren van pigmentatie. Uit onderzoek is gebleken dat het pigmentvlekken in de eerste weken van gebruik met wel 45% kan verminderen.

CynergyTK is het ingrediënt dat uit de wol van schapen wordt gehaald. Dit ingrediënt bestaat uit functionele keratine. Dit is het eiwit dat nodig is om meer collageen en elastine in onze dermis aan te maken. Dit ingrediënt kan helpen de elasticiteit en veerkracht van de huid te verbeteren. Phytessence Wakame is een soort zeekelp. Het helpt zich te ontdoen van schadelijke enzymen die hyaluronzuur afbreken. Dit is het zuur dat de collageeneiwitten van vocht voorziet.

Tip 3

Tip 3: Gebruik twee keer per week een vochtinbrengend masker. U kunt uw eigen masker maken. Probeer citroensap en avocado te mengen. Citroensap heeft prachtige blekende eigenschappen die de genezing van bruine pigmentvlekken kunnen versnellen. Het kan ook de textuur van de lederhuid verbeteren.

Avocado is een van de beste remedies voor bruine vlekken. Het is in staat om vlekken te genezen die veroorzaakt zijn door cumulatieve blootstelling aan de zon. Het kan zelfs helpen bij het genezen van zonnebrand en andere huidbeschadigingen veroorzaakt door ultraviolette stralen.

Tip 4

Tip 4: Gebruik aloë vera. Dit bevat ook helende eigenschappen. Het kan helpen de melanineproductie te ontmoedigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.