anti-stootlamp
Spread the love

De anti-stootlamp MT5 Plus is het oudere broertje van de reeds oudgediende MT5, een vorig model met zeer goede eigenschappen en goede resultaten, dat echter enkele verbeteringen miste om het aan te passen aan het huidige probleem van de nieuwe stoot- en extractietechnieken.

Deze verbeteringen, die wij becommentariëren en die in het nieuwe model zijn ingevoerd, zijn anti-stootpennen en racepennen. Hiermee zorgen wij ervoor dat de lamp niet kan worden opgeblazen of geopend door middel van een pikhouweel.

De MT5 Plus anti-stoot lamp zet ook de traditie voort die Multilock zo’n goed resultaat heeft gegeven (en altijd zo onderscheidend is geweest) om “telescopische pinnen” in te bouwen . Dit betekent dat we binnen elke pin nog een tweede pin hebben , onafhankelijk in zijn werking, wat de facto hetzelfde is als een verdubbeling van het aantal resulterende combinaties (dat wil zeggen, met een rij van 5 pinnen hebben we in feite een combinatie van 10) . Bovendien zijn de telescopische pinnen, door hun aard en constructie, veel dikker dan gebruikelijk, wat de veiligheid bij het verwijderen van de rotor nog verhoogt.

In zijn standaarduitvoering, die welke men ons oorspronkelijk zou toesturen indien niet anders gevraagd, zou de anti-stootlamp MT5 Plus geleverd worden zonder enkele kenmerken die essentieel zijn om de veiligheid te verbeteren. We verwijzen naar de centrale stalen versteviging en de drievoudige nok (hieronder uitgelegd). Als we de MT5 Plus vergelijken met zijn directe concurrent, de MAUER NW5 anti-stootlamp, dan is dit alles standaard en classificeren we dit beleid als verkeerd in een markt waar de eindklant maximale veiligheid wenst. We willen een verduidelijking maken:  Bij Online Locksmith worden alle MT5 Plus anti-stootlampen van normale afmetingen (31/31, 33/33 en 41/41…) die wij installeren of die u in onze online winkel kunt kopen, altijd geleverd met beide functies ingebouwd. Wij noemen deze versie in het bijzonder “versterkte MT5 +” , en wij werken er standaard mee .

Detail van de onderste stalen brug

De centrale versterking bestaat uit een stalen staaf die in de lengterichting door het onderste deel van de cilinder loopt en door middel van stalen pennen aan het lichaam is bevestigd. Met dit systeem voorkomen we dat de lamp kan worden gesplitst met behulp van een extractor of eenvoudig gereedschap voor het centrale gedeelte (een van de ernstigste veiligheidsgebreken die ALLE lampen uit de middenklasse op de markt momenteel vertonen). Als u probeert de lamp te splitsen of te verwijderen, maakt deze versteviging de operatie onmogelijk.

Detail drievoudige nok

De drievoudige nok is gebaseerd op de wijziging van het rotorsysteem, een ander zwak punt in de meeste lampen. Deze rotors zijn langer en worden precies verankerd door de centrale nok in plaats van met een pen (zoals het geval is in 99% van de lampen op de markt), maar ze worden samengevoegd en blijven zitten. De nok, die in drie stukken is geassembleerd (vandaar de naam), “omhelst” letterlijk de rotors en laat ze volledig verenigd, waardoor de weerstand tegen uittrekken exponentieel toeneemt.

En hier komt de miljoen-dollar vraag die velen van u ons stellen : Is de versterkte MT5 Plus anti-stoot lamp van Multilock of de NW5 van MAUER beter ? : Beide lampen hebben gelijkaardige kenmerken en zijn buitengewone opties, maar we kunnen ons laten leiden door één methode : De anti-stoot lamp van MAUER (NW5) heeft een grotere waarde omdat, met dezelfde opties, hun prijs lager is. Er is echter een kenmerk dat niet klein is en dat we in gedachten moeten houden : De toegankelijkheid van de fabrikant: Multilock als fabrikant is veel sneller en toegankelijker: Het heeft een filiaal in Madrid en de operaties met hen, althans van Cerraieronline.com, zijn ZEER VLOEI EN SNEL. Bij MAUER kan een kopie of een wijziging tot een maand duren (soms meer), terwijl dit bij Multilock bijna onmiddellijk gebeurt (ook al is de kopie beschermd door een codekaart die aan de klant wordt verstrekt). Laten we het maar niet hebben over de training en egalisatie van lichtbollen…. die met MAUER eeuwig duren. Als wat we nodig hebben een grote anti-stoot lamp is en het is genoeg voor ons met de 5 exemplaren die het wordt geleverd als standaard en / of we hoeven niet uit te voeren speciale operaties (trainingen, code matching, langere metingen, enz.), dat wil zeggen, we zijn vertrokken met seriële opties, de MAUER is een betere optie, we zullen minder betalen voor hetzelfde.  Echter , in elk ander geval , zodra we uit deze situatie komen en iets anders nodig hebben (zoals meer exemplaren of een langere meting, bijvoorbeeld) keert de situatie om en worden ze gelijk in prijs of zelfs Multilock verbetert MAUER .

Om deze redenen kunnen we antwoorden: Beide lampen zijn vergelijkbaar in eigenschappen, op voorwaarde dat de Multilock wordt besteld versterkt . Gegeven dezelfde prijs is het hetzelfde om voor het een of het ander te kiezen, aangezien de kwaliteit bij beide zeer hoog is en bij een poging tot overval zal de dief het altijd zeer moeilijk hebben om langs deze beveiliging te komen. Bij speciale operaties, zoals de reeds genoemde, kiest u de MULTILOCK MT5 Plus anti-stootlamp . Bij normale metingen en zonder speciale operaties, de MAUER NW5 . Beide zijn uitstekende keuzes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.